High wine | High choc | High tea

High on taste

Niets zo gezellig als samen peuzelen van kleine hapjes. Zoet, hartig, kopje koffie of thee erbij, héééérlijk! Of natuurlijk, om het nog ietsje gezelliger te maken, met een bubbeltje erbij.

Voor elke trek en gelegenheid heb ik een high taste samengesteld. Welke je ook kiest, het is áltijd lekker en áltijd gezellig.

High tea

We beginnen met een feestelijk glaasje cava gevolgd door een heerlijk soepje, daarna allerlei lekkers zoals een kleine salade, sandwiches, suikerbrood en een warm gerechtje. En dan…. zoet! Denk aan patisserie, chocolade, macarons, sandwich met chocopasta van Chocolate Company. Een tafel vol lekkers en onbeperkt Dammann thee.

24,5 p.p

High choc

Om knettergek van te worden, te lekkere combinaties met chocolade in de hoofdrol (en vrees niet, het is niet alléén chocolade, maar je zult versteld staan van wat en hoe je chocolade kunt combineren).

24,5 p.p

High wine

De stoere variant van de High Tea. Een proeverij van 4 verschillende wijnen; we starten met een Cava, dan een mooie witte wijn, een rosé wijn en we sluiten af met een volle, rode wijn. Natuurlijk geniet je daarbij van lekkere hapjes van Tous, samengesteld door onze chefs.

35 p.p

Zin in een high tea, high choc of high wine? Welkom vanaf 4 personen! Reserveren jullie even vooraf?