Kerst en de Kantien

Kerst en de Kantien

24/12/2020

KERST 2020

Lieve gasten,
ik wil en kan niet langer wachten op het besluit van het kabinet.
Er is té veel onzekerheid op alle fronten, en daarnaast moet er zóveel gebeuren om het bedrijf kerst-klaar te krijgen qua aankleding, inkopen en het samenstellen van het team dat ik dit inmiddels organisatorisch én financieel geen haalbare kaart meer vind. Ons prachtige restaurant blijft daarom helaas tot en met 1 januari 2021 gesloten.

 

 

HET DOE HET ZELF – KERSTMENU VAN DE KANTIEN!

Ons kerstmenu is behalve heel lekker óók goed af te werken/warm te maken. Verder vind je losse gerechten en lekkernijen op het menu om de feestdagen culinair te vieren.

voor:

frisse salade met kreeft, grijze garnaaltjes, verse mango en een crème van cocktailsaus  (+ 5 euro)
OF
klassieke carpaccio van licht gerookte runder-ribeye met boschampignons, spekjes, truffelmayo, basilicum dressing en Parmezaanse kaas
OF
smeuïge burrata met rode biet, basilicumdressing, amandeltjes en Parmezaan schilfers

tussen:

cappuccino van kreeftenbisque met tomaat concassé en bosui
OF
een kwarteltje met oesterzwammen en taughé en een sausje met steranijs
OF
ragout van allerlei winterse champignons met verse kruiden en look

hoofd:

tournedos van het Blanc Blue rund met heerlijke truffeljus, boschampignons en zuurkool
OF
een mooi stukje grietfilet met zachte zuurkool, geconfijte wortel en beurre blanc
OF
herterugfilet met een verfijnde wildjus, gerookte rode bietjes en puree van Rozeval (+ 5 euro)

na:

zoete en zalige taartjes, bombons, mousse en macarons van Chocolate Company

4 gangen: 40 euro per couvert
3 gangen (zonder tussengerecht) 35 euro per couvert

 

ANDER LEKKERS:

brood met knoflooksaus                                                            5

liter pompoen soep                                                                     10

liter tomaat mascarponesoep                                                   10

liter kreeftensoep                                                                        17,50

liter wildbouillon met boschampignons en madeira           12,50

600 gram zálige kipragout met 2 bouchées                           16

halve liter pepersaus                                                                   10

halve liter wildjus                                                                        15

quiche vega (6 tot 10 personen)                                               25

quiche Lorraine (idem)                                                              25

 

wijnen                                                                                            vanaf  10

Cava                                                                                                12

 

SAMEN MET HET ZOETE ZUSJE:

300 gram kerstchocolade en bombons                                 12,5

600 gram kerstchocolade en bombons                                25

misèrable                                                                                    23

blondie                                                                                        25

sacher                                                                                          25

brownie                                                                                       24

cheesecake                                                                                  24

appeltaart                                                                                    21

assorti 4 cupcakes o.a. hazelnoot-chocola                            12

assorti 4 cupcakes o.a. tarte citron-appel                             12

 

BESTELLEN VOOR 15 DECEMBER VIA:
De website,
045-2078377 (De Kantien),
06-10144962 (Tous mobiel),
kerkrade@dekantienvantous.nl

Afhalen:

24 december tussen 13 en 18 uur

25 december tussen 10 en 14 uur

 

Zijn  er speciale wensen, laat het ons weten.
Alles is bespreekbaar, ook bezorgen!

Blijf gezond,
Team Tous!

 

Datum en tijd

Datum: